Thursday, August 13, 2015

Degree in UMK Jeli, Kelantan (Part 3)

Hai semua!

Happy holiday! LOL! Cemana result UPU korg? Best? Hehehe for those yg dapat UMK Jeli ni akak nak ucap TAHNIAH! Tahniah sebab dapat gak tempat dalam IPTA, tahniah sebab dapat lanjutkan pelajaran utk degree, tahniah sebab bahagiakan parents and yes tahniah ah sbb korg akan menjadi pelajar UMK Jeli wkwkwkwk ;)

Since ramai tertanya-tanya apa, di mana, bagaimana rupa, keadaan UMK Jeli so meh akak update sikit gambar universiti yang bakal korg enrol tak lama lagi hehe. Kalau tak puas hati dengan entry akak yg ni, korg tengok lah entri pasal UMK Jeli kt blog akak ni. Banyak bersepah LOL.


Salah satu bangunan fakulti


View bangunan fakulti dari hostel siswi 

 Astaka / teniat. Terletak berhampiran dengan dewan serbaguna. Selalunya sukan kampus diadakan di sini.


Taman Herba


Pepetang or memalam korg boleh ah bersukan. Ada courst futsal, netball, tennis, badminton and volleyball. Open gym pun ada kt sini. :)



Dikatakan bahawa start sem akan datang ni, pelajar tahun 2 dan 3 akan tinggal di sini. Tak tinggal kat dlm kawasan UMK dah. Serumah berapa orang tak sure. 


Bakal super seniors korg yang masuk air >;D


Antara seniors SEN


Salah satu event yg dianjurkan oleh Kelab Eco-Friendly UMK Jeli. Sesiapa yg berniat nk join kelab ni nanti dialu-alukan okay? Best sbb banyak aktiviti so korg boleh ah kumpul merit tayah ah duk kt luar time Tahun 2 and 3 hehehe :)

I guess sampai sini je kot entri kali ni. Tatau dah nak cerita apa. Tak puas gak, usha lak entri akak sebelum sebelum ni. Banyak dah gambaran pasal UMK Jeli yang korg boleh dapat hehehe. K ah. Selamat malam and selamat mendaftar di UMK JELI. 
XOXO

No comments:

Post a Comment